Pappa & sonsnack

Nu har jag än en gång förmånen att få ligga och smyglyssna på kvällssamtal mellan far och son. Självklart kom dom obilgatoriska "Vilken dag?" som betyder "Har du haft en bra dag idag?" fram, följt av "Vilka barn?" som betyder "Vilka barn har varit på dagis idag?". Inte konstigt att pappsi vill ha en liten mysstund med sonen, dom hinner ju inte träffas så mkt nu när han jobbar  heltid och kommer hem kl 17. Eftersom Albin är en morgonpigg kille så lägger han sig redan vid halv sju, senast sju, de flesta dagar och då finns det inte många timmar kvar av dygnet.

Dagen har frambringat två stora beslut. Det första gäller mig och mitt jobb. Pratade med min chef idag och det var en enorm lättnad att känna att jag bara ska känna mig för och jobba så mycket jag orkar/vill. Under de perioder när jag mår sämre har jag lov att stanna hemma utan dåligt samvete. Inte för att jag på något sätt trodde något annat än att vi skulle komma fram till detta. Men visst är det skönt när allt det jag funderat på uttalas, då blir det "lovligt" på något konstig sätt och det i sin tur gör att jag kan slappna av och ta allt i min egen takt!

Det andra viktiga som hände var att Fredde inte behöver åka iväg och jobba borta under veckorna. Hade verkligen idiotförklarat företaget om dom inte har någon som helst personalvård. Det finns ju faktiskt andra personer(läs ungkarlar) på företaget som har bättre möjligheter att åka iväg och som dessutom vill.

Med andra ord så löste sig mina små problem på bästa möjliga vis väldigt fort och det ger mig julefrid.

Efter imorgon tar jag jullov. Då ska det sista inför julen förberedas, handlas, piffas och puffas. På fredag änländer moster Sara till den nordliga delen och glädjen är enorm hos en liten herre i huset. Denna gång gör jag inte om misstaget att berätta att hon kommer på fredag, detta för att undvika tjatet om att moster kommer på fredag...

Nu måste jag gå och kurera min täppta näsa, självklart blev jag fökyld! Kan inte bero på annat än att jag hade ett inplanerat bebisbesök denna vecka. Få helt enkelt ta det när jag frisknat till!

Nu gråter Albin, det blåser ute och han blir rädd... ska gå och säga några snälla ord.

Kommentarer
Postat av: Hanna

Nu har jag länkat till dig från mig :)

2008-12-16 @ 22:03:21
URL: http://hannajohnselius.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0