Sporadiska inlägg

Förlåt att det tar så länge innan det skrivs här. Vår internet fungerar sporadiskt och vi har festat för fullt på jobbet och mer kommer det - det är full upp med andra ord!

Det utsläppta krigorna

Det är långhelg och vi hade planerat vårfiske och vad händer. Mannen i huset drar på sig värsta halsflussen och är sängliggande och väldigt tröttis. Vårfisket blev inställt denna helg men vi ställer in siktet på en annan helg - det finns ju hur många som helst att välja på?!
De senaste dagarna har jag fått gjort jättemycket, ett växthus är snart på plats tack vare en tjej i byn som läst bloggen och ringde och sa att jag får köpa deras. Kan man ha mer tur? Tack säger jag för nu blir det inte ett superstort projekt för att få in mina tomatplantor i växthuset.

Idag har vi tittat på när kvigorna(eller "krigorna" som Albin säger) kommer ut för första gången och det är alltid lika spännande att se vilka skutt de tar ute i friheten. Albin var så laddad för äventyret att han inte fick någon ro att sova efter lunchen - däremot däckade han när vi kom hem efter utsläppet! Ibland är livet för spännande när man är liten...

Cykeltur
Dammsugning av två stycken bilar
Middagsfix
Tupplur
Kaninutsläpp i sommarbur
Kärleksmums
Dammsugning av nedervåning
Tvätt; start av maskin och upphängning
Sagoläsning; Emmas dagis
Bastubad

Det är några axplock av vad jag hunnit med idag... jag är själv rätt nöjd med mitt dagsverke. Nu sitter jag här med fogar som börjar göra mig påmind om vad som väntar - ett stillsamt liv där jag blir beroende av allt och alla för att kunna utföra de enklaste sysslor. Precis vad mitt psyke gillar, att inte kunna göra så mycket som man egentligen vill... eller så kanske inte! Nej, denna gång ska jag på många sätt försöka bekämpa foglossningen så gott det går, inbillar mig att det kan bli bättre om musklerna runt höftena stärks, men samtidigt så är det ju hormoner som styr uppluckringen av bäckenet så min teori kanske inte håller hela vägen. Jag ska fråga min barnmorska till veckan, eller finns det någon där ute som vet mer än jag kanske?

Jag TROR jag har känt bebisen sparka under en lektion i onsdags... men jag är inte säker.


Min första(och sista) utmaning

1. När gick du upp i morse? 05:57
2. Diamanter eller pärlor? Pärlor
3. Senaste filmen du såg på bio? Del tre av Sagan om ringen med Fredde
4. Favorit tv-program? Sjukhuset eller något mat och inredningsprogram, House...
5 Vad åt du till frukost? Macka, banan och youhurt
6. Vad är ditt / dina andranamn? Anna Sofia Margareta
7. Din favoritmat? Thailändskt, grillat & julmat... ja inte samtidigt så klart!
8. Vilken mat gillar du inte? Skolans fisk(pinnar)
9. Vilken är din favorit-CD för tillfället? Bilkul med Mora Träsk
10. Vilken bil kör du? Volkswagen Passat TDI
11. Vilken är din Favoritmacka?  Räkmacka på Lyktan
12. Vilka mänskliga drag kan du? Que?
13. Vilka är dina favoritkläder? Något bekvämt och snyggt!
14. Om du fick åka vart du ville vart skulle du åka då? Barnvänlig charterresa med all inclusive.
15. Favoritklädmärke? H&M 
16.Var vill du dra dig tillbaka? Stugan
17. Favorittid på dagen? Morgonstund har guld i mun!
18. Var är du född?  Boden
19. Vilken är din favorit sport att se på? Bandy
20. Vem tror du inte Gör denna utmaning? Min gamla rektor för har nog ingen blogg! =)
22. Coca Cola eller Pepsi?  Coca Cola
23. Fotboll eller ishockey? Jag vill helst slippa båda sporterna men om jag måste välja vilken sprot min sambo skulle utöva så skulle ja ghelt klart välja fotboll. Hockeykillar verkar så... uppblåsta på många sätt.
24. Är du en morgonmänniska eller nattuggla? God morgon världen!
25. Pedikyr eller manikyr? Jag väljer pedikyr för det har jag aldrig testat! Sommarfina fötter är aldrig fel, eller?
26. Några spännande nyheter att berätta för oss? Ni vet redan allt om ni läser bloggen.
27. Vad ville du bli när du var liten? Djurskötare
28. Bästa barndomsminnet? Sommaren, julafton med alla kusiner
29. Varit i Afrika? Nej
30. Nånsin rullat innågon  i toapapper? Jepp... på Halloween snurrade jag in en kille i toapapper. I tjänsten eftersom det ingick i den station jag höll i.
31. Varit med om en bilolycka? Nej
32. Favoritdag i veckan? Lördag
33. Favoritblomma? Plastväxter passar mig finfint!
34 Favorit-snabbmatsrestaurant? Frasses
35. Äger du en cykel? Ja
36. Vem fick du senaste mailet från? Benny som vill sälja sitt växthus... eller var det Rosie som undrade om jag vill köra bandvagn i augusti?
37. I vilken affär skulle du välja att utöka ditt kreditkort?Varför kredit?
38. Läggdags? Senast klockan 22...
39. Vems svar är du mest nyfiken på? Ingen speciells
40. Senaste personen du delade en middag med? Mina föräldrar och moster
41. Vad sysslar du med just nu? Njuter av livet!
42. Favoritfärg? Rosa, blå, cerise...
43. Hur många tatueringar? Har ingen!

Växthus - yes!

Tisdagen har passerat och vi har en sjukling i huset. Det är pappan som blivit däckad av en förkylning som orsakats av helgens vårfiske mest troligt. Nu ligger familjens planerade vårfiske i farozonen så vi håller tummarna för att han ska repa sig.


På växthusfronten har jag fått napp! En man som har ett växthus i Boden vill bli av med sitt för 350:-. Huset är utan glas men det hade ju ingen betydelse, det blir ju bara lättare att frakta hem huset utan glas. Han skulle maila över en bild på fredag så då ska jag besluta mig för om jag tar det eller inte... men medge att det ser lovande ut. Det ska bli så kul att få flytta ut min tomat, paprika och gurkplantor och framförallt blir det jättemycket plats över i köket! Håll tummarna med mig att det verkar okej.

Uppdatering: Jag har fått tag i ett växthus i byn så det verkar lösa sig! =)

På bebisfronten så har jag bokat tid för rutinultraljud den 10 juni klockan 14, besök hos BM den 30:e juni med start på lab och sen vidare till BM. Synd bara att min egen BM har semester så det blir till att träffa en annan tjej, men henne träffade jag en gång när jag väntade Albin och hon var jätteduktig så det blir säkert bra. Bad i alla fall min egen BM att informera vikarien om hur läget är så att jag slipper dra det, igen och igen och igen.


Albin och hans mamma väntar på sommarlov och det tar sin tid innan det dyker upp men förstå vad efterlängtat det är. Jag ska verkligen göra mitt bästa för att dra mitt strå till stacken vad gäller stugbygget, det är ju nu jag kommer in i bilden när det ska målas och fixas med inredning - fast det är ju ett tag kvar dit. Sen är det bara en bastu som ska på plats. Och en altan. Och en trapp ner från övre altanen till den nya altanen. Och en diskplats.

Men jag lovar att när det är klart i stugan invändigt så ska jag bjuda på tjejkväll! Men alla ni som förväntas bli bjudna, det blir inte under sommaren. Sikta in er på en mörk höstkväll.


Systeryster åker till Barcelona på torsdag och semestrar med tjejerna. Samma systeryster hoppas på jobb på samma plats som jag jobbar. Jag håller tummarna för hon skulle verkligen passa hos oss! Dessutom skulle det vara roligt att ha henne närmare oss nu, speciellt när hennes utlovade barnvakteri börjar behövas.

Jag har jobbat idag också. Då fick jag reda på av några elever att det finns en 15-årig tjej någonstans i Sverige som är gravid, med tvillingar.


Helt plötsligt känns mitt liv ganska enkelt att leva med ett barn uppe i min säng, ett uppe i himmelen och ett i magen.


Hjärngympa

I helgen var Albin och jag på utflykt tillsammans med lilla E och mamma A. Vädret var strålande och ryggsäckarna packade med fika och saft. Barnen var inte speciellt imponerande av mammornas kondition under cykelturen, speciellt inte i den segaste uppförsbacke som finns... Den ena bankade bestämt på sadeln och sa "sitt" medan den andra var lite mer talför och undrade "varför cyklar du inte mamma?". Målen för utflykten var grottan, eller Landkyrkan som det heter på ren svenska. Det var en inte alltför barnvänlig promenad dit men vi tog oss fram, tittade på grottan, kastade in några kottar i vattnet, fikade i rekordfart och sedan bar det iväg till lilla S där vi stannade till för en lekpaus. Kort sagt var utflykten mycket lyckad och vi har redan planerat flera alternativa resmål, får väl se om det finns några fler morgonpigga som orkar hänga på. En del sover ju tydligen bort halva dagen...


Idag var jag till min nya vän kuratorn. Det känns verkligen som om hon behövs just nu. Om jag sak försöka beskriva hur det känns så känner jag mig som en gammeldags vågskål, ni vet en sån där som du sätter sockret på ena sidan och vikterna på andra sidan. Fast min indelning är inte i socker och vikter utan hela vågskålen handlar om mig och vår graviditet. I den ena skålen finns mina symtom rent kroppsligt(bebismage, foglossning, humörsvängningar...) och i den andra finns min hjärna och graviditetsnivån i den. Just nu står vågen på 85% för kroppsliga symtom och 15%s graviditet i hjärnan. Jag har länge funderat på vad jag kan göra för att försöka hjälpa min hjärna att förstå att kroppen faktiskt är gravid och jag funderade lite på att jag ganska snart ska köpa de så kallade BB-kläderna till bebisen. Tog upp det hos kuratorn och det var uppenbarligen en jättebra idé eftersom hon sa att det var en jättebra idé - att bara strunta i allt skrock och skrönor om att man inte ska göra si eller så under graviditeten för det betyder otur. Jag vet ju faktiskt att även om jag packat upp varenda bebissak vi äger så hade det inte förändrat en endaste sak för vår Vilmer. Han hade lämnat oss i vilket fall som helst.
Så faktiskt tror jag att jag ska göra mig själv och min hjärna en god gärning. Jag ska hjälpa den att förbereda sig på att det kommer en bebis i november och det gör jag för att jag ska kunna njuta av graviditeten, förr eller senare. Men njuta av den det ska jag! Varför ska inte jag kunna få njuta av att jag bär på ett mirakel i magen? Det som har hänt har hänt och det här är faktiskt en ny graviditet. Så svimma inte inom kort om du kommer hem till oss och det finns bebissaker framme som barnvagn, spjälsäng, bebiskläder i skåpet, små bebisblöjor...  Jag vet att en del kan tycka att det är hur tokigt som helst, men vet ni vad (ni som tycker idén är knasig)- jag bryr mig inte, jo, jag kanske skulle bry mig om det var någon som varit med om exakt samma sak som mig och reagerat på exakt samma sätt som mig och haft ett exakt likadant liv som mig - då skulle jag lyfta på ögonbrynet och lyssna och sedan göra som jag vill i alla fall.

Det är bara jag som tränar min hjärna och njuter av graviditeten. =)


En gammal arbetskompis till mig sa några dagar efter det att hon fyllt 40 att "Nu när jag fyllt 40 så får jag göra vad jag vill och jag får säga vad jag vill!"

Det är lite så jag känner fast jag inte fyllt 40 utan istället bär jag med mig en annan erfarenhet som ger mig i princip samma styrka. Så se upp om några år då jag blir 40 på riktigt!


måndag 21:39


Med raska fingrar skriver jag

...att vårt internet ligger nere för tillfället. Det betyder att jag måste skriva alla min ainlägg i ett Worddokument och lägga ut dem när jag har tillgång till internet - på jobbet. I det långa loppet betyder det att inläggen inte kanske blir hur ofta som helst och inte lika spontant under internetreparationstiden. Min arbetsgivare betalar ju inte min lön för att jag ska blogga under arbetstid. Eller så är det precis vad en arbetsgivare ska göra - låta personalen skriva av sig fritt ur hjärtat och sedan vara lugna och harmoniska som en koflock på sommarbete. Jag ska nog framföra förslaget när det är rätt tidpunkt.
Som sagt ett inlägg kommer att författas under kvällen och det läggs ut imorgon strax efter 7:30-tiden. Håll ut mina läsare, snart blir det åka av i min gravida resa och du får följa min bergochdalbana än en gång, lite filosofiska tankar om ditt och datt och förhoppningsvis blir det en blogg med ett känslosamt innehåll, på något sätt i alla fall...

På återseende.

De senaste dagarna...

Klockan är före 8 och det är lördagmorgon. Om jag hade fått välja hade jag gärna legat kvar i sängen och dragit mig ett bra tag till... nu fick jag ett slag i ansiktet och vaknade redan innan klockan 6. Igårkväll hade vi personalfest och den var lyckad, i alla fall så länge jag stannade kvar. Jag rundade av min kväll ganska tidigt eftersom jag är sjäv med Albin denna helg eftersom Fredde är på sitt efterlängtade vårfiske och jag anade att det blir en tid morgon, som vanligt. När jag dök upp hemma möttes jag av en mycket trött morfar som gjort sitt bästa för att ta hand om barnbarnet... det mest fantastiska var att när jag kröp upp i sängen bredvis gossen så ser jag att pyjamas är något barnvakten rationaliserat bort totalt. I sängen ligger lillen med sin nya grävmaskins t-shirt, blöja och kortkallingar. Hur skönt kan det vara att ha på sig ett par tajta kallinga ovanpå blöjan?! Nå, hur som helst hade båda parter haft jättekul och det är ju huvudsaken. =)

Gårdagens fiskerapport var typ 5-6 fiskar.

Eftersom jag letar efter ett begagnat växthus med ljus och lykta så måste jag bara passa på här också. Jag har lagt ut en annons på Blocket men än har ingen nappat. I värsta fall får jag väl köpa ett nytt men det gynnar inte min ekonomi just nu... äh det löser sig säkert på ett bra sätt! Eller hur mina läsare? =)

Eftersom vi har/haft krångel med vår internetanslutning så blir mina uppdateringar inte så regelbundna och onsdagens besök hos Dr Bergman har inte fått några ord på pränt. Vi träffade honom i ca 17 minuter och han gjorde ett lugnande ultraljud och vi fick se den  lille bebisen boxa runt i magen. Ganska läskigt att se hur det sprattlar och inte känna ett dugg! Hur som helst så kommer vi att göra ultraljud en gång i månaden och behövs det fler gånger så får vi fler gånger. Det var skönt men på samma gång är det väldigt gruvensamt att det kommer bli en tung tid kring vecka 28-29 i graviditeten. För det lär det bli, även om jag själv helst vill slippa det. Jag gillar inte att vara i situationer där jag inte vet hur jag kommer att reagera eller hur det kommer att kännas för det snor mängder av energi som jag vill ha till annat. I mitt fall kommer vecka 28-29 vara precis i anslutning till när skolan startar så bättre timing hade varit önskvärt men nu ska jag göra det bästa av mitt utgångsläge.

Eftersom det var party igår så är jag trots att jag var spiknykter och åkte hem tidigt supertrött. Det känns verkligen som att förra helgen i Sthlm, fest igår och all alone at home tar ut sin rätt - även om det är skönt att ha hela huset för sig själv ibland! För ja, jag gillar att vara själv då hinner jag filosofera och vrida och vända på saker ganska bra.

Nästa helg har Albin och jag bestämt att vi vill åka på vårfiske tillsammans med Fredde. Vi tänkte åka till Albins farmor och farfars stuga och ev sova över där och vädret är okej. Den lille längtar efter äventyret... men det gör även mamman.

Nu ska jag försöka hitta några kläder att dra på mig och sedan blir det frukost nr 2 och sedan utgång för att pyssla på gården men lite växter som jag ska ta livet av.


Tack för en trevlig fest F-K!

Mixad version

Jippiii, jag tror vårt internet fungerar nu. Några timmar senare har jag mest troligt kommit på vem Helena är; det fanns några tänkbara alternativ så min förvirring beror inte bara på mig utan det var helt enkelt omständigheterna som ställde till det!
Dr Bergman imorgon och det blir trevligt att möta honom igen - hoppas jag får några sekunder över så jag kan rapportera om läget efter det mötet. Skulle jag innehålla ett tekniskt geni så skulle ni få se ultraljudsbilderna här på bloggen, men nu får vi se hur det blir med det. Och till er alla som kan detta med teknik; låt bli att komma med kommentarer/tankar som "det är ju bara att..."! =) För mig är det inte så bara och nej, jag har inte lust att lära mig det just nu.

Morfar sitter barnvakt åt gossen på fredag kväll när föräldrarna roar sig kungligt på var sitt håll! Jag på fest och Fredde på fest förtäckt i namnet "Vårfiske".

Hurra för mig som jobbat igenom alla mina utvecklingssamtal för terminen - skönt att de är över och kul att vi fått bra kritik från våra föräldrar! Tack så mycket om någon av er hittat hit. Utvecklingssamtal är jätteviktiga och med den individuella utvecklingsplanen så fyller det en bra funktion för utveckling. Men jag ska inte sticka under stolen med att det tar en enorm tid för mig att förbereda allt material, ladda mentalt, genomföra alla samtal och sammanställa samtalen. Men det är värt varena sekund, både för mig som lärare och för elever/föräldrar.

Till helgen blir det mest troligt utflykt till en grotta. Albin är överlycklig över det lilla äventyret efter min presentation i eftermiddag. Håller bara tummarna för att det blir av... Då får vi kanske användning för Albins ficklampor och pannlampor på riktigt och inte under fejkade mörkerpromenader.

Info om bebisen så tror jag att jag känt den sprattla lite. Men en stark betoning på tror, det kan ju ha varit något annat men känslan kändes bekant och bökade runt i minimagen. För övrigt börjar magen puta ut en del nu, fortfarande går det att dölja med rätt kläder och framhäva med fel kläder. Snart åker mammaklädeslådan fram igen - den som nyss åkte in i garderoben med tårarna rinnande ner för kinderna. Tänk vilka vändningar livet har att erbjuda?! Både glada och tråkiga.

Denna sommar hade jag verkligen laddat inför att få skjuta loss men nu blir det inte så, inte med AK4 i alla fall. För enligt säkerhetsreglerna så får jag inte befinna mig på en skjutvall i mitt tillstånd än mindre skjuta. Men jag tror att jag måste avlossa några skott bara för att få känna lukten, kanske inte med AK´n men det finns ju andra vapen att skjuta. Har en licens som måste förnyas och där gäller inte samma regler och det är inte samma kaliber på vapnet heller.

Äh, nu är det nog från mig för denna gång. Mer ord imorgon om lusten faller på efter läkarkontrollen.

Tingeling

Who are you?

Jag fick ev hjälp med vårt internet igår så kanske, kanske fungerar det snart...

På fredag väntar bilbesiktning, persofest och annat skoj! Sen blir Albin och jag ensamma hemma när pappan åker på vårfiske. Gissa om vi ska mysa!?

Såg en kommentar från en av mina läsare och funderade undrande "Vem är det egentligen?". Visst känner jag många med det namnet, men utan efternamn blir det superdupersvårt att lista ut exakt vem det handlar om. Mailadressen hjälper mig inte heller. Så snälla, snälla Helena - ge mig mer ledtrådar - Who are you? När jag läser svaret är det säkerligen glasklart och ett leende kommer landa på mina läppar... =)

Telefonhjälp...

Nej att säkerhetskopiera grejer varje gång innan de ska läggas ut på bloggen är inget för mig, bloggen är ju inte livsviktig på något sätt - även om den fyller viktiga funktioner i mitt liv!

Nu är jag åter hemma igen efter en helg i hufvudstaden la Stockholm. Vårt interner hemma ligger nere fö rjag skulle göra någon typ av felsökning med hjälp av en guide i telefonen som berättade vad jag skulle göra. Det var inte en vanlig guide som kan svara på mina frågor utan en röst som helst enkelt berättade vad som skulle ske och sen körde jag fast. Men jag löser problemet vilken vecka som helst.

Längtar sjukt mkt efter min lille gosse som jag bara gosat med en kort stund på morgonen innan jag tvingades lämna honom på dagis med en mycket sur uppsyn. Klart jag kan förstå honom - först är mammsi borta hela helgen och sen dumpar hon ungen på dagis...

Ultraljud på onsdag...

Nej...

Urk! Jag skrev ett jättelångt inlägg som bara försvann...


5 personer

Hmm... jag såg mig själv i profil igår. Det var alldeles innan jag skulle avnjuta en varm bastu som jag såg en skymt av mig själv i glasdörren. Jag såg ut som Muminmamman!

Svaret på frågan många säkerligen ställt sig den senaste tiden, senaste månaderna är - JA! Det stämmer! Ni har anat rätt. Ledtrådarna är hur många som helst;

- smygätande för att hålla blodsockret och illamåendet i schack
- nej tack till vinet på tjejmiddagen
- frånvarande och uppe i det blå
- viktuppgång?!
- dålig hy(nej det beror på att mina "riktiga" ansiktsprodukter är slut - fixar nya i Sthlm till helgen)

Hur som helst så hittar orden inte ut via min mun så då tar jag till fingrarna istället. Fattar inte varför det är så svårt att berätta det denna gång? Det var ju liksom väntat... Kanske beror det på att jag inte själv kunnat ta till mig det underbara som skett. Jag har bara gått och går fortfarande omkring och väntar på att det ska skita sig. Ta slut. Än en gång.

Det är tur att jag har människor omkring mig som varit med om detta förut och som jag kan rådgöra med hur jag ska tackla det faktum att jag inte kan känna en sprudlande glädje denna gång. Mig slipper ni inte än och en del av er har jag inte ens börjat terrorisera i denna fråga. Ni kommer vara ett av mina största stöd ännu än gång.

Nästa vecka får vi återse vår kära Dr Bergman. Han ska göra ett ultraljud och planera en vårdplan tillsammans med oss. Vi kommer inte att följa det vanliga programmet utan ett skräddarsytt, bara för oss. Hoppas han kan komma med några lugnande kloka ord. Det är han bra på. Blir jätteskönt att träffa honom igen för både kropp och själ.


Svaret på din nästa fråga är 12 november, typ.

Då består vår familj av 5 personer.


5 personer

Hmm... jag såg mig själv i profil igår. Det var alldeles innan jag skulle avnjuta en varm bastu som jag såg en skymt av mig själv i glasdörren. Jag såg ut som Muminmamman!

Svaret på frågan många säkerligen ställt sig den senaste tiden, senaste månaderna är - JA! Det stämmer! Ni har anat rätt. Ledtrådarna är hur många som helst;

- smygätande för att hålla blodsockret och illamåendet i schack
- nej tack till vinet på tjejmiddagen
- frånvarande och uppe i det blå
- viktuppgång?!
- dålig hy(nej det beror på att mina "riktiga" ansiktsprodukter är slut - fixar nya i Sthlm till helgen)

Hur som helst så hittar orden inte ut via min mun så då tar jag till fingrarna istället. Fattar inte varför det är så svårt att berätta det denna gång? Det var ju liksom väntat... Kanske beror det på att jag inte själv kunnat ta till mig det underbara som skett. Jag har bara gått och går fortfarande omkring och väntar på att det ska skita sig. Ta slut. Än en gång.

Det är tur att jag har människor omkring mig som varit med om detta förut och som jag kan rådgöra med hur jag ska tackla det faktum att jag inte kan känna en sprudlande glädje denna gång. Mig slipper ni inte än och en del av er har jag inte ens börjat terrorisera i denna fråga. Ni kommer vara ett av mina största stöd ännu än gång.

Nästa vecka får vi återse vår kära Dr Bergman. Han ska göra ett ultraljud och planera en vårdplan tillsammans med oss. Vi kommer inte att följa det vanliga programmet utan ett skräddarsytt, bara för oss. Hoppas han kan komma med några lugnande kloka ord. Det är han bra på. Blir jätteskönt att träffa honom igen för både kropp och själ.


Svaret på din nästa fråga är 12 november, typ.

Då består vår familj av 5 personer.

To

Ont, det gör ont...

Ajaj, jag har jätteont!
Jag har känt det några gånger under veckan att det var på gång. Min årliga ryggproblemhändelse. Jag har lyckats klara mig undan den väldigt länge, men idag gick det inte längre. Det högg till i ryggen och jag la mig platt på hallgolvet och väntade till F kom och smorde in mig med tigerbalsam. Sen proppade jag i mig två Panodil. Då kändes det ganska okej i några timmar. Det är ingen trevlig smärta som kommer, det hugger till i ryggen, strax under skuldrorna och sedan känns det som om hela ryggen får kramp. Sen är musklerna stenhårda i några dagar. Men det går över ganska snabbt, det är bara första dagen som brukar vara förlamande smärtsam. Som pricken över iét har även självklart min masserkunniga kollega ryggproblem sedan en vecka tillbaka. Så det får bli F som blir min massör några dagar framöver, men det är också helt okej.

Trots min ryggsmärta så har vi ändå varit till stugan, jag hade en teori om att det inte spelar någon roll om jag rör mig eller inte. Med facit i handen har smärtan absolut inte förvärrats av att jag varit igång på ett lagom sätt.

Imorse hade vi kaninbesök. En söt, svart vädurskanin gjorde mig sällskap på gården. När vi återvända från stugan var den kvar. Albin var djurvän och sprang efter den med en skottkärra i högsta hugg! Kanske inte helt enligt vad jag tycker är okej så det blev några förmanande ord från mamman till sonen. Då övergick han till att bara springa, utan kärra. Sen roade han sig kunglingt i sandlådan och gjorde en grop åt en grön ödla.

Ses och hörs snart igen!

RSS 2.0