Premiär för Tomten i vårt liv!

Då var det äntligen gjort! Vi har träffat Tomten med stor T idag. Plötsligt bara satt han där i hörnet på nya Gallerian och vinkade åt barn och vuxna. (På något lustigt sätt undrar man ju vem som ställer upp att bara sitta i en soffa en hel söndag. Borde ju bli rätt varmt i stark skyltbelysning och med tomtedrökt på sig... Så om det var du som läser detta som var Tomten - erkänn!)
Albin tittade med stora ögon på Tomten när han vinkade och vinkade glatt tillbaka när vi skulle gå vidare. Sedan var det bara prat om Tomten, ända tills vi såg en traktor. Då var Tomten som bortblåst...
En riktigt trevlig familjeeftermiddag fick vi oss. Den startade på graven så klart, Vilmer måste ju få det ljust omkring sig första advent. Det var riktigt roligt att komma dit för där brann redan ett ljus och det fanns en till lykta där. Det betyder att någon varit där och hållit Vilmer sällskap för en stund - det värmer alltid ett änglamammahjärta. Tack!
Efter det åkte vi ner på stan och släpade runt på en bob med Albin på, lägg till ett brummande ljud så vet ni hur vi lät när vi tog oss fram. Albin fick sig ett par nya handskar från Hestra, fjellvott eller något sådant hette dom. Om du som läser detta har någon erfarenhet av dom berätta gärna! Verkade bra i alla fall med en innerhandske i ull som gick att ta ut. Hoppas dom värmer tassarna när det är minusgrader ute. Dom förra vi köpte blev alldeles fuktiga innuti så dom har vi som reservhandskar.
För övrigt har jag grattat en god vän på hans födelsedag. (Minna du har väl inte glömt att C******* F***r**s**n fyller år?) Han hade helt uppriktigt inte riktigt vetat hur han skulle ta tag i vårt första möte så han sa att han valde den fega vägen - att hålla sig undan. Han hade funderat på om vi ville vara själva, ha besök och olika andra alternativ. Jag förklarade att han förmodligen inte varit den enda som undrat hur dom ska bete sig och att hans reaktion inte alls är ovanlig. Kändes hur som helst skönt att prata med honom en stund.

Nu blir det inte några fler rader...

Kommentarer
Postat av: Minna

Oj, det hade jag missat totalt... det var alldeles för länge sen jag hörde eller såg honom! Hälsa från mig när ni träffas nästa gång! :)

2008-11-30 @ 23:36:19
URL: http://mammaminna.wordpress.com
Postat av: Minna

Förresten, en rudolfdräkt a la minna är inte alls svår. Jag sydde en brun pyjamas med tillhörande svanstipp, som horn fick han ett diadem med fastydda horn, som i princip bestod av piprensare klädda med vadd och tyg.. Det blev riktigt bra om jag törs säga det själv.. ;) Har säkert någon bild, men inte här utan nerpackat i nån låda uppe i norr.

Ha det! :)

2008-11-30 @ 23:41:12
URL: http://mammaminna.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0