Den falska presenten

Idag fick Albin en present i brevlådan. Den var mjuk och när vi väl öppnat den visade det sig att den innehöll en ny vårmössa till Albin. Presenten var från Moster och det var mamman som betalat den. Jag trodde att ordet present skulle göra gossen glad men kan ni förstå hur ledsen han blev nä rhan insåg att paketet innehöll en mössa och... ingenting mer. Han började storgråta och frågade gång på gång:

"Men var är traktorn då, mamma?!"

När det gått några timmar och blodsockerhalten höjst en aning med köttfärslimpa och klyftpotatis tog han på sig mössan och gick omkring och lekte med den på skallen.

Inte var det en så tokig present inte. Moster och mamma kan... =)

Jo, idag ringde gravstenstillverkaren upp och det går att tillverka stenen som vi vill ha. Nu ska vi bara få en mall och prisuppgifter på hela kalaset. Men det känns som att den där stenen kommer vara det enda vi har kvar rent materiellt efter Vilmer så det är viktigt att den blir bra! Dessutom kommer vi att se på den resten av våra liv...
P.S. Gravstenstillverkaren var supertrevlig och hade en massa bra ideér. Känns jätteskönt att vi tagit tag i det och snart kommer till beslut, men ropa inte hej ännu för ni vet det där med att vrida och vända på saker och ting. Kylskåpet, köksbordet, tvättmaskinen... - behöver jag nämna fler saker?

Nej, trodde inte det heller.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0