Duracellkaninen

Idag var vi tillbaka i vanliga  sjusnåret vad gäller god morgon. Men det är lyx det med...

Veckans stora planer är onsdagens Sommarfest Albin bjudit in några vänner till. Han bjuder på varmkorv m bröd och tårta. Under kvällen åker jag till IKEA och kompletterar med de saker som inte fanns sist och byter ut det som blev fel eller kom för mkt av eller helt och hållet saknas. på torsdag ska jag försöka få min bil genom besiktningen. är redan lite nervös för avgasvärdena, men vad gör väl en ombesiktning? Jag har ju allt tid att besikta bilas på under hösten. I alla fall fram till november! =) På fredag drar familjen till stugan och sover där. Lite smyginvigning i den ännu ofärdiga stugan med Tacos och myspys.

Till helgen kommer Moster hem med hela bohaget. Det känns mest kul men visst är det lite sorgligt att inte kunna åka på shoppingtripp till hufvudstaden och se något annat. Vet inte hur jag ska lösa den biten? Det viktigaste är att hon kommer hem och får flytta in i sin lägenhet.

Tja... det finns inte så mkt mer att berätta. Ja, kanske att mina järntabletter fungerar och jag är inte lika trött längre. Idag har jag känns mig som en duracellkanin; städat nedervåningen, rensat ut hälften av Albins leksaker, gjort tårtbotten, fixat god middag, städat upp på gården, kastat några vissna blommor och planerat ut prydnadspumporna(undra hur de kommer se ut?), mätt alla fönster i stugan inför rullgardinsinköpen, flyttat in spjälsängen i vårt sovrum(Fredde blev livrädd och började redan svetttas inför babyskrik och nya bajsblöjor), vikt all tvätt från de senaste fyra veckorna, startat en tvätt maskin och hängt upp den...

Nu är fruktsalladen i skålen bredvid mig slut - ska hämta mer innan magen skriker efter mer.

Bonk bonk från bebisen i magen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0