Gott & bilder

Det finns några bloggar jag brukar följa, är det något jag vill kommentera gör jag det också - förutom på just din, för det går bara inte. Har försökt flera gånger men det kommer bara upp en sida om att någonting gick snett. Här kommer min kommentar till dagens inlägg:

"Jag tror helt och fullt på att kunna visa ALLA sina känslor inför barnen. Det är ju på något sätt det livet består av, allt är inte en dröm i rosa... även om man ibland önskar det!"

Idag har vädret varit ljuvligt, det blev massor av åkning i en av våra tre pulklbackar på gården. Jag passade på att fota lite när solen ändå sken. Så här kul hade vi det i backen!Semlor i form av två stycken har proppats ner i min mage och var smaskens som Albin brukar säga. Idag är gossen feberfri och det är full fart med spring i benen och prat i munnen. Inte en vattkoppa i sikte så vad den kortvariga febern beror på vet vi inte ännu, hur som helst är den ju borta nu och det är huvudsaken!Igår monterade en elektriker upp mina nya kökslampor från IKEA, fick för mig att vi behövde nya nu när bordet blev större och så här ser det ut nu. Försök tänk er en vaxduk i äppelgrönt med vita små prickar på istället för den färgkavalkad som just nu förpestar köket. Man kan ana mitt finska påbrå...Det var någon som ville "hjälpa till" och varför inte?! Klart att pappsen behövde någon som lånade han mejslar och skruvade fast skruvar i tripp trapp-stolen, med pannlampan i högsta hugg. Att alla andra i familjen blev halvblinda efter att i all hast råkat titta in i den starkaste pannlampa som finns hör ju inte hit...Fast nog är jag allt bra sugen på NORDEN från IKEA... Suget verkar inte ge med sig heller! Men den som väntar på något gott väntar tills det finns massor av pengar på kontot och sambon är lycklig - då slår man till. Det betyder i klartext att antingen gör jag slag i saken under vårfisket eller älgjakten! Smart va?! Får se till att muta honom ordentligt innan med massor av fritid utan familjen i släptåget.

Nu väntar några minuter i mitt favvorum - BASTUN!

Kommentarer
Postat av: Emma

Hej anna.. fin blogg du hade

2009-02-24 @ 19:54:32
URL: http://emenita.blogg.se/
Postat av: Maria

Det blev ju super bra med lamporna !!

2009-02-24 @ 23:28:12
Postat av: M

Tack!

2009-02-25 @ 00:17:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0