5 personer

Hmm... jag såg mig själv i profil igår. Det var alldeles innan jag skulle avnjuta en varm bastu som jag såg en skymt av mig själv i glasdörren. Jag såg ut som Muminmamman!

Svaret på frågan många säkerligen ställt sig den senaste tiden, senaste månaderna är - JA! Det stämmer! Ni har anat rätt. Ledtrådarna är hur många som helst;

- smygätande för att hålla blodsockret och illamåendet i schack
- nej tack till vinet på tjejmiddagen
- frånvarande och uppe i det blå
- viktuppgång?!
- dålig hy(nej det beror på att mina "riktiga" ansiktsprodukter är slut - fixar nya i Sthlm till helgen)

Hur som helst så hittar orden inte ut via min mun så då tar jag till fingrarna istället. Fattar inte varför det är så svårt att berätta det denna gång? Det var ju liksom väntat... Kanske beror det på att jag inte själv kunnat ta till mig det underbara som skett. Jag har bara gått och går fortfarande omkring och väntar på att det ska skita sig. Ta slut. Än en gång.

Det är tur att jag har människor omkring mig som varit med om detta förut och som jag kan rådgöra med hur jag ska tackla det faktum att jag inte kan känna en sprudlande glädje denna gång. Mig slipper ni inte än och en del av er har jag inte ens börjat terrorisera i denna fråga. Ni kommer vara ett av mina största stöd ännu än gång.

Nästa vecka får vi återse vår kära Dr Bergman. Han ska göra ett ultraljud och planera en vårdplan tillsammans med oss. Vi kommer inte att följa det vanliga programmet utan ett skräddarsytt, bara för oss. Hoppas han kan komma med några lugnande kloka ord. Det är han bra på. Blir jätteskönt att träffa honom igen för både kropp och själ.


Svaret på din nästa fråga är 12 november, typ.

Då består vår familj av 5 personer.

To

Kommentarer
Postat av: A

Du har rätt... Det har vi misstänkt sen tjejmiddan, så det kom inte som någon överaskning direkt. Jättegrattis! Synd bara att min superkollega då blir ledig så länge nästa år, hur ska en ensam virrhöna då klara sig?? =)

2009-05-05 @ 20:35:14
Postat av: Elin

Åh va roligt!! Grattis grattis... Är säker på att det kommer gå jätte bra denna gång...Sköt om er. Hälsa FreddeKram Elin Isaksson

2009-05-06 @ 10:05:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0