Förkylt läge

Idag har vi haft ett riktigt toppenkalas! Varmkorv, tårta, presentpapper i hela huset och barn som lekte(eller sov) hur bra som helst. Me like sådana kalas! =)

Jag har dragit på mig en förkylning som just nu yttrar sig i halsont, aj i huvudet och en rinnande näsa. Håller tummarna för att jag inte kommer att bli helt däckad för det skulle kännas fint att vara ganska pigg i några veckor till. Har för övrigtr insett att det finns flera saker som jag skulle vilja hinna med innan leveransen men som kanske inte blir av riktigt än. Jag skulle vilja se "Luftslottet som sprängdes" eftersom jag alldeles nyligen läst ut boken och den filmen kommer någon gång i november. Mitt förarbevis för bandvagn MÅSTE förnyas helge 26-27 någonting november och hur det ska gå vet jag inte. En liten bebis med i en badnvagn känns inte rätt... har försökt få tag i han som ska hålla kursen för att ev kunna göra bort någon teoridel nu men svaret väntar jag fortfarande på. Sen föreslog syster att vi skulle åka till Stockholm och julhandla och det verkar ju mysigt. Men för vilka pengar... men jag funderar på förslaget så det är inte helt ratat ännu. Sen fanns det något mer jag ville göra men som jag har glömt bort i skrivande stund.

Idag går vi in i vecka 37(36+0) så nu är det pirrigt nästan jämt. Under veckan ska jag ta tag i BB-väskan och fylla den med lite smått och gott. Allt för att liva upp tillvaron i ett tv-löst rum... fast om jag får bestämma så vill jag inte stanna så hemskt länge. Bara lagom länge för jag vill ju hem och mysa med resten av familjen.

Nu ska jag mysa med min täppta näsa och mitt underbara halsont.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0