Kladdkaka a la Anna

Annas specialkladdkaka

Smet 1

3 dl socker

2 st ägg

1 krm salt

1,5 tsk vaniljsocker

Blanda ihop ingredienserna.

Smet 2

4 msk cacao

1,5 dl vetemjöl

100 g smält margarin


Blanda ihop ingredienserna.

Blanda ihop smet 1 och smet 2. Häll i muffinsformar av aluminium eller en rund form. Muffins gräddas i 160 grader i 15-20 minuter och den större runda formen behöver mer tid. Du får helt enkelt kolla av hur kladdig kaka du vill ha! Under tiden kakan gräddas gör du krämen...

Kräm
100 g smält margarin

2 tsk vetemjöl

4 msk socker

4 tsk cacao

2 dl mjölk/grädde

Kokas i ca 3 minuter.


När kakan är färdiggräddad häller du ut krämen på kakan alternativt klickar ut en klick på varje muffins. Låt svalna och sedan är det bara att njuuuta!

Kakan är extra god om den stått kallt/svalt och serveras dagen efter...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0