Toker

Julshowen var en succé och de två galenpannorna är mina kollegor! Du som inte har en aning om vad jag pratar om ska kolla mitt klipp på facebook alterntivt på youtube där du söker "dirty dancing parody". Helt galet bra avslutning på terminen blev det. Som ett extra plus i kanten hade självaste Tomten varit på besök och lämnat klappar till personalen, ett paket och en pocketogram till varje anställd blev det. Tack Tomten!

Julkänslan har anlänt och det tackar vi för, nu ska vi bara få klart det allra sista inför helgen och sedan är det njuuut som gäller.

Helmer har börjat klättra och han klättrar på allt. Stolar, bord, lekgarage, pallar, soffor, fönsterbrädor... och vi vuxna är helt utmattade av allt som måste falla på plats för att förhindra det. Stolar ligger platt på golvet, barnvagnen spärrar av ingången till vardagsrummet, toadörren måste vara stängd annars fylls toaletten med nya, fina, rena blöjor på några sekunder.

Söta Moster Poster har kommit till stan och vem är lyckligare än Albin. Om han inte vore sådan räddhare med att sova borta så skulle han gärna följa varje steg Moster tar under jullovet. Han har redan bjudit in henne för en övernattning, ringt henne några gånger för att fråga när hon kommer hit nästa gång. I vanlig ordning hade hon kläder som räddar julen med sig, gossarna kommer att bli så fina så fina - nu är det bara mamman som behöver en slags topp och ev en sjal/halsband.

Borde åka en sväng på graven för jag gissar att det är smockat med snö där... antar att vi tar en tur förbi den och tänder några ljus innan vi åker till Karlsborg på julafton. Men innan dess åker vinterkläderna på och spaden får göra sitt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0