Huvudlöst

Albin gillar att fotografera och eftersom vi ständigt har framme kameran så blir det att han tar och förverkligar vår vardag ganska så ofta.

Vår kamera är inte allt avancerad på något sätt. Om vi skulle ha en avancerad kamera skulle det bli superbra bilder men det skulle ta ganska lång tid för mig att lära mig hur den fungerar, speciellt nu när tid är en bristvara... Det finns fler positiva saker med att kamera är enkel att hantera; Albin kan fota med den. Han kan starta den, fota några bilder och sedan stänga av den. Ofta fotar han människor som besöker oss och det är alltid trevlig att förverkliga besöken. Sen kan han ta med kameran på egna upptåg och fota olika saker på hans rum. Det kan vara en traktor här, en strumpa där,  en "Bambukula" eller varför inte plasthandskar? Rent generellt så kapar han bort alla människors huvuden på de han fotar och det kan ju bli ganska skoj.

Här förevigar han en gäst på sitt 3-årskalas!
En annan människa utan huvud... med gravidmage. Undra vem det egentligen kan vara?

Men ibland är det ganska skönt att han kapar bort huvudet. Speciellt om man är en nyförlöst kvinna i en gräslig, fruktansvärd t-shirt(japp den har åkt i soporna!!) med en 3-dagarsbebis i famnen.Helt galet vad tiden stressar på. Snart är vår minsting 4-månader och han jollrar och skrattar och ger ifrån sig höga ljud. Idag har han varit en mönsterbebis som legat på sin filt i köket och lekt och pratat med allt och alla. Sen har han ätit en liten slurk och sovit en stund i vagnen.
Dessutom har Pappan skrivit på papprena om att han är far till Frans Helmer Irenius Lundbäck Strömberg och Thor Vilmer Lundbäck Strömberg igår. Sakta men säkert betar vi av vår måste-göra-saker vad gäller Vilmer. nästa steg är att skicka in papper om att vi vill att han ska namnges i alla register och sedan kanske vi tar tag i gravstenen.

Nästa vecka blir Albin, Helmer och jag hemma själva. Pappan i huset har fått jobb en kortare period och det känns ganska skönt. Det bästa av allt är att jobbet är i Kalix - nära och bra och ingen pendling till Luleå!


Kommentarer
Postat av: Moster

Haha, kul med bilderna. Kan utläsa av urringningarna att det är Nina och sen du på de två nedre bilderna. hade gärna sett hela bilden när du låg och vilade...eller förresten. Tror jag sett den bilden live ;)

2010-02-25 @ 09:35:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0