Skaka rumpa

Nu är det slut på lyxen. Då pratar jag om lyxen att vara hemma 2 föräldrar samtidigt med 2 barn. Idag återvändeF till jobbet efter nästan en månads ledighet. Nu ska han jobba i 9 dagar och sedan blir han arbetslös. Känns aningen nervös att inte veta om och var han får jobb när han börjar jobba nästa gång. Mest troligt lär det bli jobb i de nordligaste delarna av Sverige och det betyder att jag blir ensamma mamman under veckorna. Fast jag är knappast den första eller den sista som råkar ut för det och om jag ska vända det till det positiva så är jag hellre ensamma mamman nu är när jag börjat jobba och ska ha hand om hela ruljansen med dagis och allt själv. Positiva tankar kan jag komma långt med!

Igår sprang vi slut på alla krafter vi hade i benen på  Leos lekland. Hur kul ställe är inte det? Tänk om jag fått springa av mig allt spring där när jag var liten. Men det mest ösiga som fanns när jag var liten var Kolmårdens djurpark... eller Rudträskbacken.

Idag har jag en krasslig liten pojke här hemma. Han ligger nerbäddad i soffan framför tv´n och har ganska bökig hosta emellanåt. Kan hända att hans minskade matlust de senaste dagarna har med detta att göra? Hoppas han inte blir superkrasslig bara för hur spännande kan inte tillvaron bli inom fyra väggar med en spring-i-benen-pojke?
Jag känner oxå av halsont men jag väljer att ignorera det för tillfället, idag ska jag bara njuta av att vara chef i mitt eget hus fram till kl 17 då F kommer hem. Kanske tar vi oss utanför dörren en halvtimma bara för att byta ut den gamla luften i lungorna och får vi dessutom till en middag har vi fått gjort mycket.

Nu ska jag se på Madagaskar 2, favoritavsnittet hittills för både mig och Albin är när djuren åker hiss upp i det gigantiska trädet och stampar takten i hissgolvet och skakar rumporna. Zebrans dubbelstampar är bäst!

PS
Scenen börjar 6.34 minuter in i filmer...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0