Skepp o´hoj alla pirater
1 st tårtbotten
hallonfyllning
godisfluff grädde värms och godis smälts ner. Sen ska fluffet stå kallt i minst 6 timmar innan det vispas och breds ut på tårtan som ett lager fyllning. Jag testade att smälta ner lite mashmallows, mintkolagodisar och några chokladbitar från en chokladask.
grädde
garnering
chokladmuffins i piratformar
skattjakt
maskerad för den som vill
- Skepp o´hoj alla pirater!
- Alle man på däck!
- Se upp! Pirater i sikte!!
hallonfyllning
godisfluff grädde värms och godis smälts ner. Sen ska fluffet stå kallt i minst 6 timmar innan det vispas och breds ut på tårtan som ett lager fyllning. Jag testade att smälta ner lite mashmallows, mintkolagodisar och några chokladbitar från en chokladask.
grädde
garnering
chokladmuffins i piratformar
skattjakt
maskerad för den som vill
- Skepp o´hoj alla pirater!
- Alle man på däck!
- Se upp! Pirater i sikte!!
Kommentarer
Trackback