Draktårtan Signar

De flesta av oss har namnsdag någon gång under året. Idag är det Albins tur!

Grattis på namnsdagen Albin! För att fira honom ska vi äta en draktårta; egendesignad av Mamman och mycket proffsigt gjord. ;) Ett av mina (desperata) försök att uppmunta sonen till andra intresseområden än traktorer. Albin har döpt draken till Signar.Vilket hantverk, eller hur?!
Närstudie av eldsptrutande drakgap och de eldröda, gnistrande ögonen...


Kommentarer
Postat av: Dimalim

haha vilken cool!!!!

2010-03-01 @ 14:52:57
URL: http://dimalimsliv.blogg.se/
Postat av: Sofia från Lilla Miraklet

Hejsan svejsan. Har hittat hit så tänkte lämna en kommentar och samtidigt gratta Albin på namnsdagen, GRATTIS!! Vilken snyggt designad tårta och vilket fint namn draken fått sig. :) Nu är det nära för oss, 18 dagar kvar till bf idag. Känns spännande. Ha det så bra, tänker ofta på er. Kram!

2010-03-01 @ 14:58:38
Postat av: annavirrmamma

Albin tackar så mycket för gratulationen. Tårtan var god också och han var väldigt glad över draktårtan! Själv är jag väldigt nöjd över att Helmer inte heter Signar för det var ALbins stenhårda förslag väääldigt länge.

18 dagar går ju jättefort - eller så kan det bli ditt livs segaste dagar. :)Spännande att bebisen snart tittar ut! Jag tror det blir en tjej.

2010-03-01 @ 19:32:27
Postat av: Sofia igen

Undra vars han fått Signar ifrån? Dagarna har hittills gått jätte fort, känns som att veckorna bara rusat iväg. Jag har länge haft en känsla av att det kommer bli en tjej, men det ska bli spännande att se vem som gömmer sig där inne. Jag återkommer med rapport. :)

2010-03-01 @ 23:08:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0