Katterjåkk

Åh nej... nu bajsar ungen också. Precis i god natt tiden... Så himla typsikt att han ska göra det, han tar liksom till alla knep i världen för att driva oss till vansinne. Bajsa när det är god natt. Låtsas somna i famnen och vakna så fort jag rest mig upp till icke-halvt-hängande-över-spjälsängen-ställningen. Vägra somna... Inser att vi måste ta tag i det hela men jag vet verkligen inte hur jag ska orka för det känns som om hela jag ska sköta logistiken för denna familj. Plocka upp efter alla, inklusive mig själv. Plockar jag inte är det jag som måste stå ut med strumpor, blöjor och annat jox här och var i huset.
Jag funderar på att anlita städhjälp, helt seriöst. Förstå hur lyxigt det måste kännas att kliva in genom dörren och det är rent i huset. Jag funderar ett litet tag till men sen lyfter jag nog luren och slår det magiska nummret. =)

Katterjåkk var underbart. Fredagen strålade solen ikapp med Albins ögon, fjällen sträckte ut sig så långt mitt öga kunde nå och malmtåget tutade innan det körde in i tunneln. Ganska lyxigt att åka iväg m barnen och min egen mamma och bara ta det lugnt och få lite miljöombyte. Ladda batterierna ännu en gång. Kan helt klart rekommendera Katterjåkk. Vi bodde på ett lägenhetshotell och alldeles i samma byggnad fanns det Coop och Ebbes kök(en restaurang). Sen var det extra stora plusset att det var så nära till kalfjället. En liten promenad och så var du där.

Nu skriker en unge och stressar mig så jag måste ta hand om honom. Mer info en annan gång.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0